Omdat Bonteboel graag bij jou een glimlach tovert, is er bij Bonteboel veel mogelijk. Graag lichten wij hieronder onze werkwijze toe.

Complimentenkaarten, Cadeaukaarten & Wenskaarten

De complimentenkaarten en cadeaukaarten van Bonteboel uit de standaard collectie zijn gedrukt op beschrijfbaar papier (300 gr. HVO). Het formaat is A7 (1/8 van A4, 105 x 74 mm). Deze kaarten zijn liggend geïllustreerd en zijn op de voorzijde voorzien van een illustratie en bijpassende tekst en op de achterzijde links onder staat het logo van bonteboel Op de kaarten zitten geen boorgaten (om het kaartje op te hangen). De wenskaarten van Bonteboel uit de standaard collectie zijn gedrukt op 1-zijdig Sulfaan en het formaat is 130 x 130 mm. 

In de webshop en op bol.com zijn de kaarten te koop per set. Een set bestaat doorgaans uit 30, 50 of 100 unieke kaarten (geen dubbele kaarten). Maar wanneer je naar Bonteboel mailt is het volgende mogelijk: 

– Andere aantallen: bijvoorbeeld minder dan 30 of meer dan 100
– Meerdere aantallen van één exemplaar: bijvoorbeeld 100 kaarten van ‘jij bent een Toppertje’

In de winkel van Bonteboel en op de overige fysieke locaties zijn de kaarten per stuk te koop en zit je niet vast aan sets.

Als de kaarten op voorraad zijn worden ze doorgaans binnen 2-3 werkdagen bij jou thuis of op een andere locatie bezorgd. De meeste pakketten worden in een brievenbuspakket verstuurd. Je ontvangt een Track & Trace nummer. Je hoeft niet voor het pakketje thuis te blijven. 

Kaarten op maat

Als aanvulling op bovenstaand is het volgende ook mogelijk:

– Jouw logo op de achterzijde (subtiel komt er wel op de voorzijde de verwijzing naar Bonteboel)
– Een ander papiersoort: bijvoorbeeld 100% gerecycled papier of 1-zijdig sulfaat
– Een ander formaat kaart: bijvoorbeeld A6 of vierkant
– Aanpassing van de tekst: zodat het beter bij jouw bedrijf aansluit
– Aanpassing van de illustratie: andere kleuren, een mannelijke personage ipv vrouwelijk of de ligging van de illustratie

Bonteboel rekent voor deze werkzaamheden het uurtarief (60 EUR). De kaarten worden daarna in overleg gedrukt en geleverd bij de klant. Wanneer een kaart op maat is gemaakt kan Bonteboel deze kaarten niet terugnemen. Wij proberen de kaarten na goedkeuring van jou als klant direct door te zetten naar de drukker en binnen 2-3 werkdagen de kaarten van de drukker te ontvangen. Wanneer de kaarten door Bonteboel zijn gecontroleerd worden de kaarten doorgestuurd naar jou. Gemiddeld duurt dit proces van ‘kaarten op maat’ 1 werkweek totaal. Wanneer het spoed is kan altijd bij de drukker een spoedlevering worden aangemaakt, maar dit proces is best prijzig, dus hopen wij dit te voorkomen door vooraf aan te geven wat wel en niet mogelijk is. 

Maatwerk illustraties

Ben je fan van Bonteboel en wil je graag dat wij een maatwerk illustratie voor jou maken? Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke poster, kaarten speciaal geïllustreerd voor jouw bedrijf, web illustraties, flyers, informatieboekjes en nog veel meer mogelijkheden. 

Wij starten met een leuk telefoongesprek waarbij de wensen worden uitgesproken. En als het een leuk gesprek is geweest en wij willen beide met elkaar verder willen, sluiten wij het telefoongesprek af met de boodschap dat er een aantal schetsen worden gemaakt. Deze worden niet tot in detail uitgewerkt. Wij vinden dat jammer, want wij willen de meeste tijd en aandacht stoppen in de illustratie zelf en niet in de schets. Maar wij geven wel een indruk hoe het eruit zal gaan zien. Dit wordt met jou als klant gedeeld. 

Wanneer wij een ‘GO’ krijgen gaan wij aan de slag en zorgen wij ervoor dat jij uiteindelijk een glimlach op jouw gezicht krijgt. Zodra de illustratie klaar is wordt deze voorgelegd aan jou als klant. Er is dan één correctieronde in de prijs inbegrepen. Wanneer er meerdere correctierondes volgen kan er eventueel een meerprijs worden gerekend. Als er naast een illustratie ook drukwerk van toepassing is gelden dezelfde leveringsvoorwaarden en tijden als bij ‘Kaarten op maat’. 

De illustratie wordt aangeleverd in het formaat zoals het van te voren is afgesproken met jou als klant. 

Favicon Bonteboel Illustraties

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.