Trouwdag

Het is vandaag onze trouwdag. Vandaag 13 jaar getrouwd. Een dag die ik nooit meer zal vergeten en altijd zal herinneren. Een van de mooiste dagen uit mijn leven. Het was prachtig weer. De zon straalde. ’s Morgens op de fiets richting het Van Gogh Kerkje in Nuenen voor het burgerlijk huwelijk. Ons trouwvervoer was een fiets. Twee chopper fietsen. Op zich best bijzonder, want wij zijn helemaal niet zo sportief, maar wij vond het vooral een leuk idee. 

Maar omdat mijn trouwjurk door mijn schoonmoeder was gemaakt, vond ik het fietsen ook spannend. an een vriend gevraagd of hij voor ons uit wilde fietsen. Zodat ik niet te vaak plotseling moest remmen en mijn jurk niet tussen de spaken zou komen. 

Onderweg werd er veel getoeterd en geroepen: “Gefeliciteerd! Een mooi leven samen”.

En het laatste … een mooi leven samen kunnen we nog steeds bevestigen. Wij zijn al 13 jaar getrouwd, 19 jaar samen, al 23 jaar beste vriendjes en bijna 9 jaar papa en mama. Van jongere collega’s en vrienden krijgen wij vaak de vraag: “Hoe houden jullie het zo lang vol? Wat is jullie geheim?” En laatst hoorde ik zelfs dat een collega tegen een andere collega had gezegd: “Reinald en Esther zijn echt zo leuk samen!”. 

Tja, wat is ons geheim? Dat is voor iedereen natuurlijk anders. Iedereen ervaart het anders. Maar bij ons is het vooral de vriendschap dat ons verbindt. Wij zijn echt heel graag samen. Doen het liefst bijna alles samen en sinds bijna 9 jaar zelfs het liefst alles met z’n drieën. Daarnaast is hij mijn allerbeste vriend en wij delen alles met elkaar. Wij willen elkaar ook niet missen. Wij zijn samen Jut en Jul. En gelukkig kunnen wij elkaar ook wel eens achter het behang plakken. dat hoort er ook bij. 

Ons geheim is dus vriendschap …

Op naar de volgende 13 jaar en vanavond … met z’n drieën lekker hapjes gaan eten. 

Dit is een illustratie speciaal gemaakt voor deze blog. Ik vind het altijd leuk om ‘ons’ na te tekenen in een cartoon. Ben jij benieuwd wat ik in opdracht kan illustreren en wat ik eventueel voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan een kijkje op mijn pagina ‘maatwerk‘.

Favicon Bonteboel Illustraties

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.