Bonteboel Logo Verzendstickers CMYK A7 105x74mm, Bonteboel Illustraties

Hallo, wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen!

Illustreren is mijn lust en mijn leven. Mijn naam is Esther van den Nieuwenhof, illustrator en tovenaar bij Bonteboel Illustraties. Tovenaar, omdat ik graag met mijn illustraties bij jou een glimlach op jouw gezicht wil toveren. Ooit had ik een droom: een eigen kinderboekje. Het verhaal zat al in mijn hoofd, toen ik in 2009 besloot de cursus digitaal tekenen te volgen. Toen ik zwanger was van mijn dochter, ontwierp ik haar geboortekaartje. Daarop kreeg ik steeds meer vragen van mensen of ik dat voor hen ook wilde doen. Bonteboel was geboren!

De geboortekaartjes werden een beetje bij toeval uitgebreid met complimentenkaartjes en zo begon het te lopen. Inmiddels heb ik een groot assortiment en mijn eigen, vaste stijl, die al door veel mensen wordt herkend: vrolijk, speels en met humor. Mijn illustraties – in combinatie met een leuke tekst of spreuk – roepen vaak een herinnering of een herkenning op. Het maakt veel los bij mensen. Dát is ook wat ik met mijn illustraties wil bereiken: een glimlach op jouw gezicht toveren!

Naast het maken van complimentenkaartjes, teken ik ook steeds vaker in opdracht voor bedrijven en organisaties. Ik houd van uitdagingen en probeer met mijn werk nooit dubbele dingen te doen. Te blijven vernieuwen. Maar altijd zó te tekenen dat het positiviteit brengt.

Illustreren betekent voor mij zoveel meer dan alleen maar leuke, grappige, lieve, opbeurende creaties tekenen. Het is pure ontspanning. Het maakt mijn hoofd leeg. Nergens aan denken, gewoon de tekenpen laten vloeien. En wat is er mooier dan zó van je werk te genieten?

Foto Esther, Bonteboel Illustraties

Ben je benieuwd geworden naar mijn toverkunsten? Ontdek ze dan snel door op onderstaande knoppen te klikken!

Bonteboel Cadeaukaartjes SpecialeGelegenheid Kaart047 1, Bonteboel Illustraties
Maatwerk, Bonteboel Illustraties
Favicon Bonteboel Illustraties

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.