Bonteboel's nieuws

Benieuwd naar de leukste weetjes, nieuwe producten en mooiste verhalen? Ontdek hieronder meer!

Bij Bonteboel pesten we niet

Bonteboel Complimentenkaartjes Kinderen Kaart032, Bonteboel Illustraties

Deze week is het de ‘Week tegen pesten’, met als thema; ‘Grapje! Moet toch kunnen?!’ Een mooi en (helaas) noodzakelijk initiatief van de Stichting School en Veiligheid. Voor Bonteboel is de Week tegen pesten een perfecte aanleiding om de complimentenkaarten even extra onder de aandacht te brengen.

Onze kaarten toveren namelijk een glimlach op je gezicht en geen tranen. Het maakt niet uit of je een leerkracht bent of een leerling. De klas ben je samen. En – niet onbelangrijk – de grapjes van Bonteboel kunnen wel! Vooral in de ‘Week tegen pesten’. 

De Dag van de Leraar

Bonteboel Complimentenkaartjes Kinderen Kaart004, Bonteboel Illustraties

Woensdag 5 oktober is het de Dag van de Leraar. Bij Bonteboel staan we daar graag even bij stil. Dat zit zo. Verschillende scholen in Nederland zetten de Bonteboel-complimentenkaarten in de klas in. Daar zijn de leerkrachten en wij blij mee.

Weet je wat?
We draaien het een keer om. Hoe leuk zou het zijn als je de leerkracht laat weten dat hij of zij een kanjer én een superheld is? Laat het kaartje spreken en tover woensdag 5 oktober een glimlach op het gezicht van de leerkracht! 

 

Het is bijna Kinderboekenweek!

Kaft_voorzijde_Webshop

Lotte & Fenna op reis

De titel van een nieuw reisprogramma? Nee hoor. Wél van een van de allerleukste en allermooiste kinderboeken van dit moment: Lotte en Fenna Op Reis door Europa. 

Grappig, leerzaam en heel leuk om te lezen en vooral ook om samen te lezen!

En Bonteboel, maakte de reis visueel! Alle illustraties zijn gemaakt door Bonteboel.

Favicon Bonteboel Illustraties

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.