Maatwerk


Bonteboel tovert ook in opdracht van bedrijven en particulieren het mooiste toverwerk uit haar haar hoge hoed. 

De opdrachten zijn altijd heel divers. Onderstaande opdrachten heeft Bonteboel in 2020 mogen uitvoeren voor haar klanten. 

Voor de nieuwsbrief van Savant Zorg heeft Bonteboel tijdens de eerste lockdown van de Corona de illustraties mogen tekenen. 

Diverse logo’s, zoals van het Eiervrouwtje uit Nuenen, de Fietsskuur of voor Dwers Nuenen Draait Door. 

Wenskaarten voor diverse bedrijven, particulieren en verenigingen om hun medewerkers of leden een hart onder de riem te steken, zoals de Nationale Ouderendag Nuenen en CialfoGym.

Jaaroverzichten voor CNB Bloembollen en Savant Zorg. 

Promotiekaartje voor de Fietsskuur.

Een visueel overzicht voor Bedrijven en Particulier wat omschrijft wie je bent, wat je doet en waar je van houdt. Zodat het in één overzicht duidelijk is. Deze worden vaak op poster formaat afgedrukt, zoals de poster van Layla, Isa, wie is Karin en wie is Mariken en voor de coach Anouk – praktijk stapsgewijs.

Diverse posters, zoals voor de hockey vereniging VMHC, 40 jarig huwelijk van Geert en Marja en de poster ‘who let the dogs out’.

Kerstkaarten voor de Nationale Ouderdag, NCR, Inprov en Netwerk Conceptueel Bouwen.

Bonteboel maakt illustraties voor flyers, visuele jaarplannen of beleidsplannen, wenskaarten, kerstkaarten en uitnodigingen, promotiekaartjes, posters of een visueel overzicht van wie je bent en wat je doet. Benieuwd wat de toverkunsten van Bonteboel voor jou en/of jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!