Complimentenkaarten

BonteOpdrachten Kadaster Website, Bonteboel Illustraties

Waardering voor elkaar uitspreken is heel belangrijk!

Even een moment pakken om wat aardigs tegen elkaar te zeggen.

Het effect van het geven en ontvangen van een compliment is hartverwarmend. Het wordt gewaardeerd. Het laat je beter voelen, je krijgt meer zelfwaardering, het schept een band, het verhoogt de productiviteit en zorgt voor een betere werksfeer. Je wordt er gelukkiger van en je hebt gewoon even een ‘feel good’ moment.

Wat het geven van één kaartje wel niet kan doen!

In februari 2023 werd ik benaderd door het Kadaster met de vraag of ik ook één kaart kon leveren in meerdere oplages. Het kaartje ‘jij bent een LOEI goede collega’ viel erg in de smaak. Dat is bij Bonteboel geen enkel probleem. De standaard kaart werd herdrukt, met op de achtergrond een licht grijze kleur en het standaard formaat werd omgezet van A7 naar een A5 formaat. Zo wordt een standaard complimentenkaartje ook een persoonlijke kaartje voor jou en jouw bedrijf.

Bij de set ‘Coaching’ of ‘Teambuilding’ ontvang je het boekje: het BONTE complimentenspel. Waarin twee spelvarianten zijn uitgewerkt.

Cadeaukaarten & Wenskaarten

BonteGeluk Wenskaarten SETD Kaart013 BeterschapOpvrolijken Versie6, Bonteboel Illustraties

Heb je een cadeautje (bos bloemen, doos bonbons, goed boek of een lekkere fles wijn) en zoek je een kaartje voor erbij? Om een speciale boodschap aan jouw cadeau toe te voegen? 

Dan zijn de cadeaukaarten van Bonteboel ideaal. Ze zijn klein van stuk (standaard A7) waardoor ze de aandacht niet van het cadeautje afhalen, maar groot genoeg voor het schrijven van een stuk tekst. 

Bonteboel heeft ook wenskaarten. In een groter formaat: vierkant 13 x 13 cm. Aan de buitenzijde origineel en bont geïllustreerd. Aan de binnenkant geen tekst, zodat je genoeg plek hebt om te schrijven. 

Bonteboel Cadeaukaartjes Afscheidnemen Kaart026 1, Bonteboel Illustraties

Een ruim assortiment cadeaukaarten en wenskaarten in de thema’s: verjaardag & felicitatie, speciale gelegenheid, beterschap & opvrolijken, hallo zeggen & aandacht geven, liefde & vriendschap, complimenteren en feest & successen vieren. 

Wat klanten vinden ...

Favicon Bonteboel Illustraties

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.