Bloemsierkunst Fleur-Inn

Vanaf mei 2022 liggen in de bloemenwinkel in het Kernkwartier in Nuenen de kaarten van Bonteboel. Wanneer je nu een bosje bloemen koopt kan je ook een Bonteboel kaartje uitzoeken. 

De kaarten komen uit de standaard collectie van Bonteboel en worden door middel van het logo van Bloemsierkunst Fleur-Inn op de achterzijde te plaatsen gepersonaliseerd.

Bonteboel heeft een enorme collectie aan kaarten. Genoeg keuze, maar soms ook moeilijk om uit te kiezen. De kaarten zijn gecategoriseerd in thema’s. Wanneer de klant ook uitlegt wat voor soort kaarten hij of zij naar op zoek zijn denk ik uiteraard met de klant mee.

Voor de bloemist heb ik boorgaten laten maken in het drukwerk zodat de kaarten op te hangen zijn.  

Naamloos-15
Naamloos-17

De Gebackerij

Ook bij de Gebackerij in het Kernkwartier in Nuenen liggen de kaarten van Bonteboel. Meestal in combinatie met een thema. In dit geval het einde van het schooljaar. Nog even snel een presentje halen voor de juf of meester op school en een klein kaartje waarop je een boodschap kunt schrijven voor je favoriete juf of meester.

Nelissen Ingenieursbureau BV

Nelissen Ingenieursbureau stuurt regelmatig een kaartje naar een relatie of medewerker of geeft een relatiegeschenk. 

Een kaartje met je logo op de achterzijde maakt het net persoonlijker en maakt je ook zichtbaarder. 

Nelissen maakt een keuze uit de standaard collectie van Bonteboel en personaliseert het kaartje met haar logo. 

Naamloos 13 Tekengebied 1, Bonteboel Illustraties

Heb jij een bloemenwinkel, cadeauwinkel, bakkerij, slijterij, delicatessenzaak of een andere soort winkel. Wil je graag ook Bonteboel kaarten in jouw winkel en eventueel ook gepersonaliseerd? Neem dan contact op met Bonteboel. 

Voor iedere onderneming waarbij je regelmatig een kaartje of een relatiegeschenk geeft is een kaartje van Bonteboel toepasbaar.

De ervaringen van andere klanten ...

Favicon Bonteboel Illustraties

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.