Algemene voorwaarden

Aansprakelijkheid
Bontboel illustreert met grote zorg en liefde voor het uiteindelijke product. Mocht er toch iets mis gaan en Bonteboel aansprakelijk worden gesteld, dan zal de kosten nooit meer bedragen dan de prijs die door de klant werd betaald voor de diensten of producten die aanleiding gaven tot het schadegeval.

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen. Bestellingen worden binnen Nederland als brievenbuspakket bezorgd inclusief een Track en Trace nummer. Past de bestelling niet in een brievenbuspakket, dan wordt het (aangetekend) verstuurd als een pakket.

Annulering
Bij een illustratie op maat of bestelling op maat zal er wanneer een bestelling wordt geannuleerd 20% van het afgesproken bedrag in rekening worden gebracht. Indien het drukwerk al bij de drukker ligt, kan de bestelling niet geannuleerd worden en moet het volledige factuurbedrag voldaan worden.

Auteursrecht | Copyright
Van alle op deze website aanwezige illustraties (geboortekaartjes | complimentenkaartjes | cadeaukaartjes) ligt het auteursrecht bij Bonteboel (illustrator Esther van den Nieuwenhof). De illustraties mogen niet zonder toestemming worden gekopieerd, vermenigvuldigd of gecommercialiseerd. Voor gebruik van illustraties is toestemming nodig van Bonteboel. Bonteboel heeft het recht om haar naam te vermelden op elk afgedrukte illustratie.

Bestellen
Een bestelling kun je plaatsen via de webshop. Je ontvangt per e-mail eerst een bevestiging van de bestelling waarna Bonteboel contact met u opneemt voor verdere informatie. Na het voldoen van de betaling zal de bestelling binnen het afgesproken termijn worden geleverd.

Betaalwijze
Alle genoemde prijzen op mijn website zijn in Euro’s en inclusief BTW. 

Betaling
Volgens de Europese regelgeving is een koop, gesloten via elektronische weg (internet), een rechtsgeldige koopovereenkomst, waarop een betaling dient te volgen. Bij uitblijven van betaling wordt er niet geleverd en worden eventueel gemaakte kosten in rekening gebracht. Na een termijn van 30 dagen, wordt de klant schriftelijk gemaand, waarbij € 10 aan administratiekosten in rekening wordt gebracht.

Eigendom & eigendomsrechten
De illustraties en schetsen blijven eigendom van Bonteboel. Wanneer een opdrachtgever gebruik maakt van een bestaande illustratie van Bonteboel kan hier geen eigen rechten aan worden verleend. Wanneer Bonteboel voor een opdrachtgever in opdracht illustreert zal Bonteboel deze exacte illustratie niet gebruiken voor andere doeleinden. Schetsen die niet worden gebruikt voor een opdracht kunnen door Bonteboel voor andere doeleinden worden gebruikt.

Klachten
Eventuele opmerkingen of klachten over het drukwerk moet binnen 24 uur na ontvangst van het pakket EN vóór elk gebruik per e-mail gemeld worden aan Bonteboel.

Kleuren
De weergegeven kleuren van een digitale ontwerp kunnen afwijken van het uiteindelijke drukwerk. Iedere monitor heeft verschillende instellingen. Zelfs een proefdruk kun iets afwijken van het uiteindelijke drukwerk.

Privacy
De verstrekte persoonlijke gegevens door de klant bedoeld voor het opmaken van een kaart, illustratie of betaling wordt door Bonteboel strikt vertrouwelijk behandeld. De persoonlijke gegevens heeft Bonteboel ook nodig voor het regelen van het product of het bezorgen hiervan. De gegevens worden niet aan derden verstrekt. Gegevens op de website zijn volledig fictief (voornaam, achternaam en adressen). Op Social Media wordt bij het presenteren van een product (voornamelijk geboortekaartje) alleen een voornaam gebruikt. Achternamen en namen van het gezin en adresgegevens zijn fictief.

Rechtspositie
Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Bonteboel is het Nederlands recht van toepassing, waarbij geschillen zullen worden voorgelegd aan een bevoegde Nederlandse rechter.

Favicon Bonteboel Illustraties

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.