Hey hallo, ik ben Esther!

Al jaren illustreer ik met veel plezier. Met mijn illustraties wil ik bij jou een glimlach op jouw gezicht toveren. Mijn illustraties zijn grappig en stralen positiviteit uit. Ik houd van het tekenen van beelden in combinatie met een tekst, waar je een associatie bij krijgt. Een herinnering of juist herkenning. Dit zorgt voor die mooie glimlach op jouw gezicht.

Dat is ook mijn motto: “Bonteboel tovert een glimlach op jouw gezicht”. 

Bonteboel verkoopt producten in haar webshop: cadeaukaartjes en complimentenkaartjes. Naast de producten van Bonteboel illustreert Bonteboel ook in opdracht

Benieuwd naar mijn werk? Scroll snel verder!

Complimentenkaarten

Vertoon jouw toverkunsten en tover die glimlach op iemand anders zijn gezicht!
Ontdek meer

Cadeaukaarten

Een kaartje voor erbij!
Ontdek meer

Maatwerk

Maatwerk toverkunsten zijn ook mogelijk!
Ontdek meer

"Een glimlach is geluk dat je pal voor je neus kan vinden"

Complimentenkaartjes, Cadeaukaartjes & Maatwerk

Ik illustreer Complimentenkaartjes. Waardering voor elkaar uitspreken vind ik heel belangrijk. Even een moment pakken om wat aardigs tegen elkaar te zeggen.

Het effect van het geven en ontvangen van een compliment is hartverwarmend. Het wordt gewaardeerd. Het laat je beter voelen, je krijgt meer zelfwaardering, het verhoogt de productiviteit, een betere werksfeer, je wordt gelukkiger en je hebt gewoon even een ‘feel good’ moment. Wat het geven van één kaartje wel niet kan doen. Een complimentenkaartje van Bonteboel heeft een magisch en helend effect.

De complimentenkaartjes zijn geschikt voor vele doeleinden: voor collegiaal gebruik, voor teambuilding, voor vriendschappen en voor klantenbinding

Naast complimentenkaartjes maakt Bonteboel ook Cadeaukaartjes.  Een cadeaukaartje is een kaartje voor erbij’Regelmatig geven wij een bosje bloemen, een doosje bonbons, een goed boek, een enveloppe met geld, een fruitmand voor een zieke collega. Vaak willen wij er een kaartje bij doen, zodat wij leuke, lieve woorden erbij kunnen schrijven of een kleine boodschap. De kaartjes zijn per set of thema te koop. 

Voor iedere gelegenheid heeft Bonteboel een passende kaart.

Zowel de complimentenkaartjes als de cadeaukaartjes zijn via de webshop te koop en zijn verkrijgbaar in A7 formaat (105x74mm – 1/8 van A4). Een grotere kaart is mogelijk via maatwerk.

Bonteboel maakt in opdracht van Bedrijven en particulieren ook illustraties op maat. Dit zijn hele diverse opdrachten, zoals illustraties voor flyers, visuele jaarplannen of beleidsplannen, wenskaarten, kerstkaarten en uitnodigingen, promotiekaartjes, posters of visueel overzicht van wie je bent of wat je doet. 

Het leukste kinderboek! Lotte en Fenna - Op reis door Europa

Bonteboel Bibliotheek Magie 2 1024x891, Bonteboel Illustraties

Wat andere klanten vonden...